15 Mayıs 2015 Cuma

Beykoz Havalandırma Servis Sorunu

İnsanlar yaşamlarına devam etmek için nefes almaya ihtiyaç duyarlar. Buna bağlı olarak da karbondioksit gazını ortaya çıkarırlar. Karbondioksit oksijenin azalmasını ve doğal olarak insanların nefes alamama durumlarını ortaya çıkaracaktır. Dünyanın atmosferine bakıldığında her ne kadar bu durumun yaşanabilirliği yüzyıllar sonrası gibi görünse de aynı evde yaşayan kişiler için bu tam anlamıyla büyük bir sorun olur. Kişiler aile olarak ya da topluluk olarak bir ortamda bulunduklarında, ortam kapalı ortamsa, her ne kadar pencere ile hava alması sağlanırsa sağlansın ortamda zar zor nefes alırlar. Çünkü açığa çıkan karbondioksit yavaş yavaş oksijenin bitmesine neden olmuştur. Bu durumlar sıkça ortaya çıkmaya başladığında hava değişimini sağlayan araçlara ihtiyaç olduğu ortaya çıkmıştır.
Hava değişimini sağlayan büyük ya da küçük bir çok elektrikli eşya bulunmaktadır. Evlerde ya da küçük ofislerde en çok kullanılanı klimalardır. Klimaların hava değişimini sağladığı, ortamın havalandırma işlemini gördüğü bilinir. Ama bu klimalar bozulduğunda tamiri çok sıkıntılıdır. Bunun için belirli kalite standartlarına sahip bir teknik servise ihtiyaç olur. 

Beykoz havalandırma firması, sizlerin hava değişim cihazlarınızın ömrünü uzatmak adına kurulmuştur. Beykoz havalandırmacıları arasında adından sıkça bahsettiren, birçok şubesi bulunan ve bu nadide yere de hizmet vermekten mutluluk duyan kuruluş her türlü teknik servis görevleri başarıyla yerine getirebilmektedir. Ayrıca servis bilgi sahibi olduğu ve alanına giren bir cihaz ile ilgili istediğiniz takdirde sizi ücretsiz olarak bilgilendirmekle de yükümlüdür. Yani firmamıza gelerek ürün ile ilgili detaylı bilgi alabilir, cihazınızın daha kaliteli çalışması için tavsiyeleri öğrenebilirsiniz.
Beykoz Havalandırma Montaj / Bakım / Onarım / İzolasyon ve teknik servis alanlarında hizmet vermektedir. Her türlü arıza tamirinde uzman ekibi e deneyimli personelleri ile sorununuzu en kısa sürede gidermek için uğraşacaktır. Firmanın çalışan sayısı sizleri bekletmemek adına her geçen gün hızla arttırılmaya çalışılmaktadır. Ayrıca firma Beykoz genelindeki tüm hava değişim cihazlarının bakım, onarım ve temizliğini yapabilmektedir. Hava değişim cihazları ile ilgili bilgi almak ya da sorun bildirmek için yalnızca bir telefon yeterli olacaktır.

1 yorum: