21 Mayıs 2015 Perşembe

Kadıköy’ün Gözde Havalandırma Firması

Kaliteli malzemelerle ürettiğimiz havalandırma ürünlerimizi sizlere sunarken sayısız testten geçiriyor ve sizlere olabildiğince kusursuz olarak sunmaya çalışıyoruz. Kadıköy Havalandırma Firması olarak, Kadıköy ve civarındaki tüm müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara hizmet sunmak için sürekli olarak çalışmaktayız. Kadıköy’ün bu alandaki sistem ihtiyacını karşılamak ve gerekli olan teknik servis hizmetini sunmak için sürekli olarak kendimizi geliştirmekteyiz. Teknik ekibimizle her sorunda yanınızda olmayı amaçlarken,

Kadıköy havalandırmacılar arasında seçkin firmalardan olduğumuzu bilmek bizlere haklı bir gurur yaşatmaktadır.

Şirketimiz sunduğu hizmetler arasında tesisat tank izolasyon işlemi, sığınak havalandırması, kanal saç kaplama işlemleri, baca imalatı ve montajı ile davlumbazların üretim ve montajı yer almaktadır. Hizmetler kaliteli hizmet standartları politikamız gereği hem kaliteli malzeme ile üretilmekte hem de kusursuz ve eksiksiz olarak tamamlanmaya çalışılmaktadır.  Şirketimiz çalışanlarının hepsi bu politika doğrultusunda gerekli eğitimleri almış ve gerekli tüm belgelere sahip çalışanlardır. Havalandırma sistemleri, doğru ve kaliteli malzeme ile üretilir, zamanında bakımları ve gerekli görülen onarımları yapılırsa yıllar boyunca kullanılabilecek eşyalardan biridir. Bu da uzman kişilerden oluşan bir teknik ekip ile mümkün olmaktadır. Cihazlara yalnızca bu cihazların arızasından ve onarımından anlayan kişilerin müdahale etmesi önemlidir. Bu doğrultuda sizlere teknik ekibimizle hizmet vermekten zevk duyarız.

Buna bağlı olarak Kadıköy havalandırma, bakım, montaj, onarım ve izolasyon şirketimizin hizmetlerinden istediğiniz ölçüde yararlanabilirsiniz. Her cihazın düzenli olarak temizlenmesi ve bakımının yapılması gereklidir. Çünkü cihazlar kullanıma bağlı olarak aşınabilmektedir. Bakım önemli bir iştir, bilmeyen eller cihazın soruna yol açmasına neden olabileceğinden şirketimizin ürünlerinde yine şirket elemanlarına başvurmanız tavsiye edilir. Şirketimizden aldığınız he ürün kaliteli ve garanti kapsamı altındadır. Şirketimize gelerek ya da telefonla ulaşarak alacağınız, almayı düşündüğünüz ya da bilgi almak istediğiniz ürün hakkında istediğiniz sorunun cevabını alabilirsiniz. Bilgilendirme alışverişlerde alıcının içinin rahat etmesinde önemli bir unsurdur. Yukarıda sizler için verilen bilgilerin tamamını internet sitemizde bulabileceğiniz gibi, istediğiniz her türlü konuda telefonla da ulaşarak uzman ekibimizle iletişime geçip sormak istediğiniz sorulara cevap alarak gerekli bilgilere ulaşabileceksiniz.

1 yorum:

  1. havalandırma ihtiyaçlarına etkin ve ekonomik çözümler ve destek için Bim havalandırma İstanbul firması olarak tüm meslektaşları ve müşterilerine kesintisiz hizmet sunmaktadır. Bimm havalandırma firması havalandırma sisteminin kurulumunu yaptığı gibi aynı zamanda kurulu sistemlerde teknik servisi hizmeti de vermektedir. Bu tarz sistemlerin düzenli ve tam performanslı çalışabilmesi için periyodik bakımlarının eksik edilmeden yapılması büyük önem arz etmektedir. Kendi üretimi sistemleri kullanmakta hem de bunların bakımını ve montajını yapmaktadır. Firmanın yaptığı işlerle ilgili genel bilgi http://bimhavalandirma.com.tr/ adresinden detaylarıyla birlikte alınabilir.

    YanıtlaSil