19 Mayıs 2015 Salı

Taksim’in Seçkin Havalandırma Firması

Tamamen kaliteli ürünlerle kendi çizgisini bozmadan üretim yapan şirketimiz havalandırma sistemlerinin kaliteli olmasını sağlamak için sürekli olarak çalışmaktadır. Taksim Havalandırma Firması olarak, taksimde yaşayan vatandaşlarımızın ya da Taksim şubemize başvuran kişilerin ihtiyaçlarını sunmak adına sürekli olarak kendimizi yenilemekteyiz.

En doğru ve verimli hizmeti sizlere sunmak adına titizlikle yürüttüğümüz çalışmamızda her biri alanda uzman kişilerle çalışmaktayız. Ekibimiz gerekli tüm eğitimlerden geçmiştir ve hepsi de sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için deneyimli kişilerden oluşmaktadır. Sizlere en kısa sürede ulaşabilmek adına hazır beklemekte ve doğru hizmeti sunmak için sürekli olarak geliştirilmektedirler. Taksim Havalandırmacı şirketleri arasında parmakla gösterilen firmamızın bu özelliği bize özenimizin bir geri dönüşü olarak yansımaktadır.

Şirketimizin sunduğu hizmetlerden bazıları panjur, tesisat tank izolasyonu, kanallar için saç izolasyonu, sığınak havalandırma ve baca imalat ve montajıdır. Bu hizmetleri sizlere sunabilmek adına ürettiğimiz cihazlarda tamamen kendi ürünlerimiz olan parçalardan kullanmaktayız. Buna bağlı olarak da teknik ekibimiz sürekli olarak kendini geliştirmektedir. Şirketimiz sürekli olarak sizlerin çıkarları doğrultusunda hizmet sunmaya çalışmakta, buna bağlı olarak da fırsatlarımız hiç bitmemektedir. Havalandırma Sistemleri doğru üretim ve bakımda uzun yıllara meydan okuyabilecek cihazlardır. Bu yüzden de bakım, onarım, temizlik gibi işlemlerinin uzman ellerde yapılması gereklidir. Şirketimiz ürünlerinin uzman desteği yine şirketimiz bünyesinde yer alan teknik ekiple mümkün olmaktadır. Teknik ekip bu iş ile ilgili tüm bilgilere sahiptir ve gerektiğinde sizlere kullanımla ilgili bilgi de sunmaktadır.

Bu nedenler ışığında Taksim havalandırma bakım, onarım, montaj ve izolasyon şirketimizin sunduğu tüm hizmetlerden yararlanmak en doğal hakkınızdır. Şirketimizden alacağınız ürünlerin tamamı garanti kapsamı olduğundan içiniz rahat bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Cihazdan kaynaklı tüm sorunlar garanti kapsamı altındadır. Bu konularda gerekli bilgiyi almak için almayı düşündüğünüz cihaz ile ilgili şubemize başvurabilir, ya da telefonla arayarak öğrenmek istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz. Ayrıca internet sitemizde de gerekli tüm bilgiler mevcut olup, yeterli bilgiler cihazların açıklamasında da yer alacak şekilde dizayn edilmiştir. İstediğiniz takdirde bizlerle telefonla da iletişime geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder