24 Mayıs 2015 Pazar

Göztepe havalandırma ananda yanında!

Havalandırma Sistemleri üretmesi ve montaj işlemleriyle ilgili profesyonelliğini kanıtlamış olan şirketimizin, üstün tecrübesinden yararlanmak istemez misiniz? Yıllardır sayısız vatandaşımıza verdiğimiz hizmetlerden sonra, şimdi ise Kozyatağı’de hizmet vermekteyiz.

Kozyatağı ekiplerimizle yapacağınız görüşmelerin ardından, ister hazır ürünlerimizi montaj ettirip, isterseniz yeni ürünler imal ettirip, ihtiyacınıza göre alımlar sağlayabilirsiniz.

Davlumbaz imalatı, tesisat tank izolasyonu, fan ve kanal montajı gibi çeşitli alanlarda verdiğimiz hizmetlerden, Kozyatağı Havalandırma Firmaları arasından sıyrılmamızın sebebi ise, müşteri memnuniyetinin ne kadar önemli olduğunu bilmemizdir.
Kozyatağı Havalandırmacı firmaların zirvesinde koruduğumuz yerimize, uzman ve deneyimli personellerimizin azimli çalışmalarının yanı sıra, müşterilerimizle olan iletişimin kesintisiz devam etmesi etki gösteriyor. Anında erişim ve bilgi alışverişi sağlayacağınız iletişim kanallarımızdan, soru ve sorunlarınızın yanı sıra, istek ve şikayetlerinizi de bildirebilirsiniz.

Kozyatağı Havalandırma Firması olarak, montaj, bakım, onarım ve izolasyon hizmetlerimizi sorunsuz ve kusursuz vermek için çabalıyoruz. Tek hedefimizin, müşterilerimizin %100 memnuniyetini sağlamak ve yaptığımız işteki sürekliliğimizi devam ettirmektir. Uzun yıllardır piyasada verdiğimiz hizmetler, bundan sonraki yıllarda da sorunsuz bir şekilde hizmet vereceğimizin garantisidir. 

Kozyatağı Havalandırma Firması, diğer tüm firmalardan daha seri ve daha deneyimli personeller çalıştırması ve düzenli eğitimlerini vermesi sayesinde sıyrılıp, sizlerin en fazla tercih ettiği ve edeceği şirket olmanın haklı gururunu yaşıyor. Bu başarımızın ardında, özverili bir çalışma ve hayatlara kusursuz hizmet sunan bir çalışma anlayışı yatıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder