16 Mayıs 2015 Cumartesi

Tuzla Havalandırma Teknik Servisleri

İnsanlar sürekli olarak nefes alıp verirler. Yaşamlarının devam etmesi için gerekli olan bu aktivite esnasında ortamda bulunan oksijen alınarak dışarıya karbondioksit verilir. Açık havada bulunan kişi için bu durum sürekli olarak tekrara edebilir bir faaliyettir. Ama eğer ki evde, iş yerinde ya da herhangi bir kapalı alanda iseniz sizin bulunduğunuz ortamın uzun süre sizi sağlıklı bir şekilde nefeslendiremeyeceğini bilmeniz gerekir.

Çünkü açığa çıkan karbondioksit hem vücut için olumsuz bir gazdır, hem de zamanla ortamdaki oksijen azalacaktır. Önlenmesi adına ise tek yapılması gereken bulunulan ortamın hava değişimi yapmasına imkân vermektedir.

Evlerde ya da işyerlerinde eskiden temiz havanın sağlanması pencerenin ya da kapının açılmasıyla sağlanabiliyordu. Çünkü egzoz dumanları, zehirli atıklar, zararlı gazlar vb. eskiden bu kadar yaygın değildi ve havaya karışmıyordu. Artık insanlar neredeyse pencerelerini açmadan evde yaşar duruma geldi. Bunun sonucu olarak da havalandırma cihazlarına verilen önem arttı.

İstanbul’un en gözde semti olan Tuzla, hava yenileyici araç kullanımında ilk sıralarda yer almaktadır. Buna bağlı olarak da Tuzla Havalandırma Firması şube olarak sizlerin hava değişim cihazlarınıza hizmet etmek adına kurulmuştur. Tuzla havalandırmacıları arasında etkililiğini kanıtlayan bir firma olan kuruluşun cihazların bakımı ile ilgili tüm detaylara sahip olduğu bilinen bir gerçektir.

Ayrıca kuruluş tüm ekipmanları ve uzman personelleri ile sizlere geniş bir alanda hizmet vermektedir.

Tuzla Havalandırma Montaj / Bakım / Onarım / İzolasyon ve bunun dışında bilgilendirme ile teknik servis hizmetlerini de veren bir kurumdur. Yılların verdiği tecrübe ile sizlere hizmet etmekten zevk duyan kurumun, ihtiyaçlara en kısa sürede cevap verebilmek adına sürekli büyüyen bir personel ağı bulunmaktadır. Cihazlardaki her türlü arıza giderme ya da bakım işleminde evinize kadar gelip, sizlere hizmet sunan servisin güvenilirliği kullanıcıları arasında hızla yayılmıştır.

Kuruluş sürekli olarak kendini yenilemekte, sizlerden aldığı olumlu yorumlar ile daha iyi hizmet sunma adına sürekli çalışmaktadır. Firma Tuzla genelindeki tüm hava değişim cihazlarının her türlü şikâyetini gidermeye çalışmaktadır.

1 yorum:

  1. havalandırma ihtiyaçlarına etkin ve ekonomik çözümler ve destek için Bim havalandırma İstanbul firması olarak tüm meslektaşları ve müşterilerine kesintisiz hizmet sunmaktadır. Bimm havalandırma firması kurulumunu yaptığı gibi aynı zamanda kurulu sistemlerde teknik servisi hizmeti de vermektedir. Sistemlerin düzenli ve tam performanslı çalışabilmesi için periyodik bakımlarının eksik edilmeden yapılması büyük önem arz etmektedir. Üretimini yaptığı sistemleri kullanmakta hem de bunların bakımını ve montajını yapmaktadır. Firmanın yaptığı işlerle ilgili genel bilgi http://bimhavalandirma.com.tr/ adresinden detaylarıyla birlikte alınabilir.

    YanıtlaSil